Bitcoin Hash Rate vie suuren hyppyn, kun kaivostyöläiset muuttavat Sichuanista, Kiinasta

Nyt kun Kiinan sateinen kausi on ohi, kaivostyöläiset muuttavat kylmemmille alueille halvemmilla sähkön hinnoilla, joiden hash-taso on lähellä korkeinta, tyhjä mempool ja hinnat puolittuvat.

Bitcoinin hinta on voinut hengittää 20 prosentin rallin jälkeen, mutta samaa ei voida sanoa hash power -kaivostyöläisten käyttämästä BTC: tä.

Syyskuun loppupuolella verkon hajautusaste nousi uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan raaka-arvon suhteen Blockchain.comin mukaan.

2. marraskuuta hash-nopeus nousi kesäkuun puoliväliin, alle 95 Th / s, kun Kiinan sateinen kausi päättyi. Yksi suurimmista Bitcoin-kaivosaltaista, jonka Poolin totesi,

“Bitcoinin verkon hashrate on jatkuvasti laskenut viimeiset kaksi viikkoa, kun kaivostyöläiset Kiinassa pakkaavat toimintaansa kausivaihteluihin.

Ilman märkäkauden halpaa sähköä ne siirtyvät Sichuanista kylmemmille alueille, joissa sähkön hinta on halvempi. “

Päivä matalan jälkeen bitcoin-vaikeudet näkivät toiseksi suurimman negatiivisen sopeutumisensa digitaalisen omaisuuden koko elinaikana.

Nyt, kun sadekausi on ohi, monet kaivostyöntekijät kytkeytyivät pois päältä ja alkoivat etsiä uusia isännöintitiloja, jotka auttoivat heitä kasvamaan 25% Th / s-tuloista, jolloin suurin osa vanhan sukupolven kaivoslaitteistoista, mukaan lukien S9, jälleen kerran . Poolin sanoi viimeisimmässä Miner’s Digest -sivustossaan:

“Kaivostilojen siirtyminen toiseen paikkaan kestää yleensä kaksi viikkoa, joten odotamme suurimman osan 40EH / s verkon hashratista palaavan 10. ja 14. marraskuuta välillä.”

Ja odotetusti hajautusaste näki suuren piikin, joka lähestyi jälleen ATH: ta.

Tämän eilisen suuren hajautusnopeuden nousun seurauksena lohkonmuodostusaika, joka ylitti yli 15 minuuttia, normaalista 10 minuutista on laskenut alle 8 minuutissa.

Sellaisena mempoolin vahvistamattomat liiketoimet ovat myös laskeneet rajusti 150 kt: sta kahden viikon ajalta vain 11 k: iin. Luonnollisesti myös keskimääräiset bitcoin-transaktiopalkkiot ovat laskeneet 13,4 dollarista 31. lokakuuta alle 6 dollariin.

Palkkiot ovat silti korkeat verrattuna vuoden 2020 alkuun, jolloin se oli alle 1 dollari, mutta kun otetaan huomioon härkäajo, jonka näemme, on odotettavissa, kuten joulukuussa 2017, että keskimääräiset maksut nousivat kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, yli 55 dollaria .

Korkeiden palkkioiden ansiosta Bitcoin Profit-kaivosmiehen tulot nousivat uudelle tasolle vuonna 2020.

Viime viikolla kaivostyöläisille maksettiin lähes 21 miljoonaa dollaria yhdessä päivässä F2Poolin mukaan. Tänä aikana Lightning Labs -tiimi käynnisti ei-vapauskaapelin salaman altaan ansaita BTC: n tuottoja myymällä likviditeettiä, kun taas F2Pool käynnisti Conflux-kaivospoolinsa.